change language
text size

btm


преглед на имот
комплекс Акварел 3
web #
Цена
€ 48,200
Местоположение
Град ВАРНА - Бриз
Площ
69 кв.м.
Тип
апартаменти
Етажи
1
Състояние
в експлоатация


Описание на имот

Мечтата на градския човек да живее в синхрон с природата  може да бъде осъществена. Представяме ви комплекс „Акварел 3“,разположен в район Бриз, в непосредствена близост до комплексите „Акварел 2“ и „Акварел 1“. Общото между всички сгради е комфортната среда, в която ще живеят хората: богато озеленяване, зони за спорт и развлечения,  места за забавления и игра на децата.

Комплекс „Акварел 3“ е разположен върху площ 6234 кв.м. Състои се от три нискоетажни сгради с общо четири жилищни входа. Проектирани са 118 жилища с квадратура от 57 до  157 кв.м. За живущите в комплекса са предвидени открити и закрити паркоместа.

В една от сградите е разположен закрит басейн с размери 4,70 на 14,00 м. Зоната е с естествено осветление през английски двор от изток. В съседство са разположени фитнес център и сауна. В комплекс „Акварел 3“ ще има и няколко закрити зали – за тенис на маса, за игра на деца, както и голяма детска площадка на открито.

Всички апартаменти в комплекс „Акварел 3“ се предлагат по БДС, което предоставя чудесна възможност да завършите своя дом според личните си предпочитания. Всеки апартамент се издава с инсталирана климатична мултисплит система, домофонна система, оптични връзки - интернет и TV, блиндирани входни врати. Монтираната PVC дограма е с нискоемисийно К- стъкло и пълнеж от инертен газ, което подобрява значително енергийната ефективност на жилището. Фасадата на сградата е топлоизолирана с  EPS 8 см.

Комплекс „Акварел 3“ е проектиран така, че да се впише изцяло сред съществуващите дървета и зеленина. Територията между сградите ще бъде оформена с клинкер, камък, дърво и водни ефекти. Свежият въздух и спокойствието на квартала са високо ценени от всеки жител на Варна. Собствениците на жилища в „Акварел 3“ ще имат възможност да релаксират сред природата и да се насладят на уюта на своите домове, като същевременно се намират само на петнадесет минути с кола от центъра на Варна и десет минути пеша до морския бряг. В близост се намират училища, търговски център, магазини, заведения.

Комплекс „Акварел 3“ е от затворен тип с контролиран достъп. Услугите по поддръжката включват почистване и поддръжка на общите части на сградите, озеленените площи, видеонаблюдение, денонощна охрана и портиер.Изпрати ЗАПИТВАНЕ
* Задължително поле
   
Име
Тел. номер
e-mail *
коментар
 
      English Руски Български text size + text size - text size Original